Phi Zaharah

PHI ZAHARAH 
Phi Zafirah / Massai Ibn Marenga

Född 2018
FA7/ 19

CA- fri
SCID - fri
Friröntgad osteochondros 

Friröntgade föräldrar + mormor
Beräknas bli 151 cm som vuxen

Zaharah är en stark, korrekt liten diamant som nu är redo att hitta sitt nya hem!
Zaharah syns i mängden då hon har ett fantastiskt vackert uttryck och hållning.

Zaharah har en rolig, nyfiken och modig personlighet med mycket motor!
Hon är snäll och tålig - men hon måste som alla unghästar ges tid att förstå vad vi har på hjärtat så hon är med på noterna. Vi tror hon kan komma att bli en underbar ridhäst då hon verkligen har enorm kroppskontroll och är arbetsvillig! Hon är vacker som en saga med en stamtavla som bådar gott för den som är intresserad av framtida avel.

Zaharah är uppväxt i flock, kan alla uppförandekoder och trivs både på lösdrift och på stall. Hon har fått växa i lugn och ro och har aldrig haft bekymmer med hovar, mage eller rörelseapparat - hon har heller aldrig haft någon infektion. Vid ett tillfälle har hon sytts för en ytlig skada som läkt fint och inte syns.

Zaharah är väl hanterad, har åkt transport flera gånger, varit på utställning och är förberedd för framtiden. Det har aldrig fattats henne någonting och hon är regelbundet avmaskad och verkad av utbildad hovslagare med fina, starka och jämna hovar.

Vi är mycket angelägna om att du som visar intresse för Zaharah har tänkt igenom ditt köp ordentligt och att ni har de bästa förutsättningarna för en  framtid tillsammans. 

Nytaget besiktningsintyg,  intyg röntgen, parasittest och pass följer självklart med vid avresa. Försäkring kan tas över direkt från oss om man önskar slippa karens. Hon är försäkrad från födelse inklusive dolda fel.

0708-35 65 76
/ Charlotte